top of page
debbie logo  paars.png
over mij foto Debbietje.jpg

Mijn naam is Debbie Teuben

Als kind heb ik mij altijd al door mijn gevoel laten leiden. Mijn innerlijke kind is nog steeds veel aanwezig (over de jaren weer meer en meer). Ik was een erg ondernemend kind, wat resulteerde in meerdere sporten in de week. Een eigen dansschool en kroegje (voor de buurt kinderen) in de schuur van mijn ouders. Het organiseren van tenten kampen,  playbackshows en muziekfeestjes in de achtertuin. Kortom ik was een bezig bijtje.

Mijn ouders hadden kledingwinkels in meerdere plaatsen in het noorden van Nederland. Waardoor ik vanaf mijn 4e jaar regelmatig op het podium belandde om modeshows te lopen, dit ben ik mijn verdere leven blijven doen. Mijn ouders zijn op mijn 13e gescheiden. Vanaf dat moment ben ik met mijn moeder in Groningen gaan wonen (de grote stad), waar ik nog steeds met veel plezier woon.

 

Na vooral in de detailhandel, horeca en de muziekindustrie te hebben gewerkt, waarin ik veel mensenkennis en ervaring heb opgedaan, verdiepte ik mij over de jaren meer en meer in mijn" eigen ik". Energie en frequentie, de Schumann resonantie en NLP kwamen steeds frequenter op mijn pad. Zelfontwikkeling kreeg de hoofdrol in mijn leven, wat het leven absoluut verrijkt in mijn ervaringen.  

 

Als dochter van Anton (oprichter van het Schumann instituut) heb ik over de jaren heel wat kennis meegekregen en vergaard. Het was voor mij het belangrijkste om mijn eigen weg en ervaringen hier in te vinden. Ik heb hierin ook volledig mijn eigen pad bewandeld. Na een NLP cursus te hebben gevolgd, kwam er voor mij veel duidelijkheid over mezelf. Vooral het energetisch werk met de bijbehorende technieken en methodes gaven mij mijn intuïtieve en zelf herstellende vermogen terug. Ik heb mij hierin over de jaren meer en meer verdiept.

Ook werd mijn interesse in energetische hulpmiddelen zoals o.a. kristallen en stenen steeds groter. Energetische technieken zoals o.a. tijdlijnen, (familie)opstellingen, (zelf)-patronen en andere NLP aanverwante zaken heb ik me meer eigen gemaakt, door het te ervaren en er zelf mee te werken. Ervaringsdeskundige is een titel die ik mezelf zeker mag geven.

Het coachen zit (al jaren) in mijn systeem. Het geeft me veel voldoening en blijdschap om mensen nieuwe handvatten en gereedschappen aan te reiken en ze zo veel mogelijk te motiveren vanuit mijn eigen ervaring, intuïtie en enthousiasme. 

Ben je geintresseerd of heb je vragen neem dan gerust contact met mij op.

bottom of page