maan_edited.png
FB_IMG_1605444260281.jpg

Consulten

 

Debbie Teuben coaching biedt telefonisch consulten aan voor mensen die de behoefte voelen om bijvoorbeeld over: zelf gerelateerde zaken en problemen, in je kracht staan en blijven, de Schumann resonantie (pieken en dalen, hoe kan ik thuis zelf het beste de verbinding houden), de gebeurtenissen in Nederland en over de wereld, de shift van 3D naar 5D, (het nieuwe bewustzijn) en alle andere zaken te bespreken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een coachingstraject te volgen van bijvoorbeeld vijf achtereenvolgende weken. Klik hier voor meer informatie.

Debbie Teuben coaching zit vol enthousiasme en positieve energie voor jullie klaar in de praktijk of tot snel aan de lijn of via Zoom! 

Debbie Teuben coaching werkt samen met Schumann Instituut Nederland. Ik ben iedere dinsdag beschikbaar voor een telefonisch consult tussen 10.00 – 12.00 uur.

Boek hier je consult.

Na betaling ontvang je per e-mail een bericht met de link naar het boekingsformulier waarin je de datum en tijd kunt kiezen.

Verder kun je Debbie Teuben coaching ook vinden op www.hulplijnonline.nl.  Ik ben hier aanwezig op variabele tijden, zowel ‘s avonds als in de weekenden. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.

 

hulplijn 2.jpg

Ben je geintresseerd of heb je vragen neem dan gerust contact met mij op.