top of page
debbie logo  paars.png
Up-Wise-portretfoto.jpg

Coaching

Door middel van intuitie, verschillende methodes en technieken op gebied van energie/ frequentie, de Schumann resonantie en NLP, laat ik mijn cliënten weer bewust worden van lichaam en geest. Met de bijna onvermijdelijke patronen die er over de jaren door verschillende gebeurtenissen (trauma`s) in zijn geslopen. Door hier doorheen te gaan en in te gaan voelen zal je beseffen dat deze patronen niet (meer) voor je dienen. Je mag er nu afstand van nemen. Om vervolgens de nieuwe gewenste patronen en technieken te integreren. Hierdoor zal je gehele frequentie verhogen en ook het zelfherstellende vermogen (opnieuw) geactiveerd worden. Door toewijding in het integratie proces zal deze frequentieverhoging snel eigen worden. Tijdens de sessies maak ik gebruik van energetische technieken en methodes, waarbij intuïtie een leidende rol speelt. Hierbij kun je denken aan consult gesprekken, coaching en energie sessies zoals het verbinden met de Schumann resonantie (hartslag van de aarde) het verkrijgen van inzichten door gebruik van visualisaties of speelse, praktische en symbolische oefeningen om je meer bewust te worden van je eigen kracht en energie.

Het is belangrijk dat de coaching past bij wie jij bent en bij wat jij op dat moment nodig hebt, dus zullen we -indien nodig elke sessie opnieuw- samen kijken naar wat het beste is voor jou. Essentieel is dat je de dingen op je eigen manier doet, in je eigen tempo en dat je je eigen grenzen respecteert. In sommige situaties zal één sessie voldoende zijn, bijvoorbeeld voor als je alleen een energiebehandeling wenst of inzicht wilt in een specifieke situatie. In de meeste gevallen zal er echter sprake zijn van een aantal sessies verspreid over een kortere of langere periode, afhankelijk van je behoefte en je proces.

Schumanninstituut.nl_.png

Voor wie?

 

Voor iedereen die zich herkent in een of meer van de volgende punten:

Als je lichamelijke en/of emotionele klachten hebt die voortkomen uit bijvoorbeeld stress en je omgang met jezelf, zoals sombere of depressieve gevoelens, angststoornissen, vermoeidheidsklachten ten gevolge van emotionele stress.
 

Als je kampt met een structurele verstoring, zoals gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten of niet kunnen uiten wat je voelt en wilt, moeite met intimiteit, weinig contact voelen met eigen (diepere) gevoelens, moeite met ruimte innemen en grenzen aangeven, teveel in je hoofd zitten, faalangst, nare ervaringen uit het verleden die langdurig een negatief stempel op je leven drukken.
 

Als je last hebt van een incidentele verstoring, zoals een burn-out, baanverlies of een scheiding.
 

Als je het gevoel hebt tijdelijk of juist langer in onbalans te zijn op energetisch of emotioneel gebied en daaruit voortvloeiende klachten hebt.
 

Als je bepaalde blokkades in jezelf ervaart en weer ruimte en doorstroming wenst.
 

Als je jezelf beter wilt leren kennen en meer vanuit jezelf wil gaan leven. Helemaal als vragen zoals ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik nu eigenlijk?’ een rol spelen. Als je op zoek bent naar de zin van het leven en van jezelf. Als je behoefte hebt aan bewustwording, zelfontplooiing en zelfontwikkeling.
 

Als je behoefte hebt aan het (verder) ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie.
 

Als je hooggevoelig bent (HSP). Dat betekent dat je erg gevoelig/sensitief bent, bijvoorbeeld voor prikkels en emoties van anderen, veel oppikt uit de omgeving en moeite kan hebben met je staande houden te midden van de rationele, prestatiegerichte en soms overprikkelende maatschappij. Ik kan je daarbij begeleiden en handvatten geven om met dergelijke gevoeligheid om te gaan.

Voor degenen die intensief met zichzelf aan de slag willen en die echt gedreven is om verandering door te voeren in hun leven, raad ik een online coaching traject aan!

Wandelcoaching

 

Voor de mensen die de behoefte voelen om zich lekker in de natuur te bevinden,  te wandelen, aarden en verbinden met zichzelf bied ik ook wandel coaching aan. In de mooie natuur van Beijum en omgeving is er alle mogelijkheid om een lekker stuk te wandelen. Tijdens de wandeling verbinden we ons met de natuur om ons heen en met de heerlijke Groningse aarde.

20220311_144721.jpg

Door ons te aarden en te verbinden zetten we onze zintuigen nog makkelijker open en kunnen we nog beter bij ons gevoel komen. We laten het speelse kind in ons weer naar buiten komen en door vrij te mogen en kunnen bewegen en doen wat je intuïtie je aangeeft, connecten we weer met onze echte vrije en blije ik. We laden ons weer op tussen de aarde en de zon, zodat we onze plaats weer gemakkelijker innemen in het hier en nu en in ons leven.

​Elke dag is een nieuwe keuze! Wees je hiervan bewust!

 

Door je bewust te zijn van wat je doet en waarom je dit doet kun je al heel veel voordelen behalen. Juiste begeleiding en motivatie kunnen dan van essentieel belang zijn.

Naast coaching bied ik ook telefonische consulten aan. Klik hier voor meer informatie.

Als je geïnteresseerd bent in een coachingstraject laat dan je gegevens achter op het contactformulier.

Ik zal dan contact met je opnemen om samen met jou de gepaste mogelijkheden te bespreken in een intake gesprek.

Ben je geintresseerd of heb je vragen neem dan gerust contact met mij op.

bottom of page