top of page
debbie logo  paars.png

Astrum stargate

In mijn eigen woorden: De Astrum stargate is een soort energetische douche. Ervaar wat deze geometrie in samenwerking met de glazenkristallen bollen (Dominus Cervix) voor effect hebben op alle cellen/ structuren en blokkades in jouw lichaam en geest. Alle cellen zullen opnieuw geactiveerd worden door de vortex die er ontstaat, uit de samenwerking van deze geometrie en de glazenkristallen bollen.

 

Hierdoor zal jouw zelfherstellend vermogen weer geactiveerd worden op energetische (dus natuurlijke) wijze. Zoals verbonden met de aarde en het universum maak je vooral contact met je zintuigen, dus je gevoel. Jij weet wie jij bent, wat jij ervaart en waar jouw lichaam toe in staat is. 

 

Geloof mij niet, ondervind en ervaar het zelf. Stel je open en ervaar wat energie is en hoe het werkt. Vooral op ons lichaam en onze geest waar trauma`s en blokkades zich over de tijd hebben opgeslagen, in eerste instantie uit bescherming voor jou zelf. Dit uit zich vaak door beperkte overtuigingen, vaste patronen en verslavingen. Deze bescherming en blokkades hebben we in het hier en nu niet meer nodig, ze dienen niet meer voor ons. Integendeel zelfs. Vaak zijn de blokkades de oorsprong van klachten en ziektes die zich opslaan in specifieke plaatsen van het lichaam en ook de geest.

 

IMG_0487.jpg
20210728_172250.jpg
Door middel van de hoge frequentie/energie in de vortex van de Astrum stargate, ga je ervaren dat alles in jouw lichaam en geest opnieuw wordt geactiveerd.
Je kunt dit ook blijven bijhouden door je iedere dag opnieuw te verbinden met de Schumann resonantie (de frequentie van de aarde). Door dit elke dag te herhalen vanuit zelfliefde en toewijding aan jezelf, kan je het zelfherstellende vermogen activeren bijhouden. Hierdoor houd jij je frequentie hoog en kunnen lagere frequenties simpelweg niet binnendringen in jouw lichaam en geest.
Je staat in je kracht en jij bent de stuurman over je eigen lichaam en jij en de natuur nemen de controle over jouw lichaam weer over. Wat een heel goed en fijn gevoel geeft zoals iedereen voor zichzelf weet.

De Astrum Stargate 

De Stargate is een speciale, houten constructie in de vorm van twee in elkaar vallende driehoeken met daarin 24 verzonken geometrische amuletten. Deze constructie ligt op de vloer en hierin zijn vierentwintig speciaal geprogrammeerde glazenkristallen bollen, op specifieke punten geplaatst. In het midden van deze driehoeken staat een stoel of behandeltafel, waarop de cliënt plaats neemt en de sessie wordt uitgevoerd.

Het ontstaan van de Astrum Stargate

Er is door middel van boodschappen en clear wisdom diepgaande kennis voor de mensheid beschikbaar gekomen. Deze persoon kreeg diepgaand inzicht in de heilige geometrie en er volgden gedetailleerde aanwijzingen om een “special trainer” te construeren die de Dominus Cervix producten op een bijzondere wijze energetisch programmeert. In deze Astrum Stargate worden handgemaakte glazenkristallen bollen gebruikt die energetisch zijn geladen met een zeer hoge energie. Deze geladen energie wordt in de bollen geplaatst door middel van een heilige geometrie. Deze energie verlaat de glazenkristallen niet meer.

Het doel van Astrum Stargate

Het doel van deze sessie is een hoger bewustzijnsniveau te bereiken en zodoende de geest en het lichaam te verlichten.

De celstructuur in het lichaam kan worden ondersteund en waar nodig verbeterd. De chakra’s kunnen worden gereinigd en het lichtlichaam geactiveerd. Er vindt synchronisatie van de hersenen plaats door middel van prikkels van buitenaf, die door de geometrische vormen worden gecreëerd. Deze kunnen ervoor zorgen dat deze vorm van energie in het lichamelijk systeem wordt verankerd. Dominus Cervix creëert een groot, krachtig lichtveld waarin alles oplost wat negatief resoneert. Dit lichtveld transformeert ook geopatische velden, negatieve stralingen, negatieve gedachten/gevoelens en identiteiten/entiteiten.

De Achterliggende Gedachte

Het is de bedoeling dat we ons weer bewust worden van onszelf en onze omgeving. Dat we weer weten wie we werkelijk zijn. Dat we feitelijk lichtwezens zijn. Dat we allemaal uit dezelfde bron komen en dus allen één zijn. Dat wij ons eigen leven creëren en dus ook zelf daarvoor de verantwoording dragen. En dat wij dus ook zelf de controle in handen hebben, zowel over ons lichaam als ons leven. Des te meer mensen zich weer gaan herinneren wie ze zijn, des te sneller kunnen we samen helpen om het kosmisch denken en doen opnieuw te verspreiden en zo de wereld wat mooier te kleuren.

Sessies en tarieven

Voorafgaande en ook na de sessie vindt een gesprek plaats van max 15 minuten.

Een sessie in de Astrum Stargate duurt 60 minuten.

​In totaal duurt de gehele sessie (inclusief de gesprekken)  90 minuten.

 
Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen.

kosten sessie Astrum Stargate

 

- €60,-

 

kosten strippenkaart 3 sessies             (5 maanden geldig)


- € 175,-

kosten strippenkaart 6 sessies             (10 maanden geldig)

- €350,-

Na afloop van de sessie bespreken we in een gesprek jouw ervaring.  Hierin zal naar voren komen of er eventueel een vervolgsessie of een passend coachingtraject zou kunnen aansluiten (om naar de eventuele blokkades te gaan en te leren hoe de frequentie hoog te houden) naar behoefte van de cliënt.

Uit ervaring blijkt dat de tijd van de voor- en nagesprekken te kort is.

Bij behoefte aan wat meer rust en ruimte te creëren  tijdens de gesprekken is het raadzaam om 30 minuten (€27,50 excl. btw) of 60 minuten (€55,00 excl. btw)

bij te boeken.

 

Wil je meer weten over de Dominus Cervix ?

kijk dan hier voor meer informatie:

Deel hier je ervaring over de Astrum Stargate 

Bea Anita Tineke en henk.png
Johan Nia.png
wilma Gonnie.png
annet en monique.png

Ben je geintresseerd of heb je vragen neem dan gerust contact met mij op.

bottom of page